Anchor: Jeremy Fernandez Video property of ABC. Sam Sam TV! believes it complies with Section 103A of the Australian Copyright Act 1968. If you represent a broadcaster and believe your copyright is being infringed, please [More]
“Kam ardhur sot këtu për ta mbështetur dhe për ta treguar të vërtetën siç është. Siç e kam thënë në media për ta thënë dhe në gjykatë. Unë do të them atë që unë dua [More]
Anchor: Guy Stayner Video property of ABC. Sam Sam TV! believes it complies with Section 103A of the Australian Copyright Act 1968. If you represent a broadcaster and believe your copyright is being infringed, please [More]
“Është shumë e vërtetë që Xhisiela ka bërë 3 deklarime sikur qëndron vepra dhe 3 më pas të cilat i mohon. Madje dhe thotë  “i tërheq”. Kemi një qëndrim të pabarabartë se nëse një person [More]
Of particular Battery Point interest is some footage of the Tasman Seabird design 36ft “Maris”. She was built in 1958 at Muir’s Boatyard for marine artist and sailor Jack Earl. Now based in Sydney, and [More]
About Channel : ABC News is your only number one local News Channel of Kanpur since last 14 years which caters the interests of the viewers with a news in a revamped look. ABC has [More]
Rexhep Rraja, djali i deputetit socialist Rahman Rraja do të vazhdojë të hetohet në gjendje arresti lidhur me veprën penale të përndjekjes së ish- të dashurës se tij Xhisiela Maloku. Gjykata e Apelit të Tiranës [More]
Një sasi kanabis prej 3 kilogramë u gjet brenda një kove me reçel qershie. Ky zbulim u bë gjatë një kontrolli të bagazheve të një autobuzi të linjës Berat –Athinë. Pako e drogës ishte e [More]