Argentines are flocking venues dotted around Buenos Aires to watch the events of the Youth Olympics. Thirty-two sports have been on show, including fencing, wrestling, sport climbing and break dancing – all played in Argentina [More]
Saudi Arabia’s Crown Prince, Mohammed bin Salman, has been on a quick rise to power and has been touted as a progressive reformer. But his human rights record casts a dark shadow on his economic [More]
Anchor: Jeremy Fernandez Video property of ABC. Sam Sam TV! believes it complies with Section 103A of the Australian Copyright Act 1968. If you represent a broadcaster and believe your copyright is being infringed, please [More]
“Kam ardhur sot këtu për ta mbështetur dhe për ta treguar të vërtetën siç është. Siç e kam thënë në media për ta thënë dhe në gjykatë. Unë do të them atë që unë dua [More]
Anchor: Guy Stayner Video property of ABC. Sam Sam TV! believes it complies with Section 103A of the Australian Copyright Act 1968. If you represent a broadcaster and believe your copyright is being infringed, please [More]
“Është shumë e vërtetë që Xhisiela ka bërë 3 deklarime sikur qëndron vepra dhe 3 më pas të cilat i mohon. Madje dhe thotë  “i tërheq”. Kemi një qëndrim të pabarabartë se nëse një person [More]
About Channel : ABC News is your only number one local News Channel of Kanpur since last 14 years which caters the interests of the viewers with a news in a revamped look. ABC has [More]
Of particular Battery Point interest is some footage of the Tasman Seabird design 36ft “Maris”. She was built in 1958 at Muir’s Boatyard for marine artist and sailor Jack Earl. Now based in Sydney, and [More]
Një sasi kanabis prej 3 kilogramë u gjet brenda një kove me reçel qershie. Ky zbulim u bë gjatë një kontrolli të bagazheve të një autobuzi të linjës Berat –Athinë. Pako e drogës ishte e [More]