Dispanceria në Tiranë ka nisur rikonstruksionin | ABC News Albania

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Comments

Moisi Guri says:

Shumë mirë, por duhet të mos lejohet asnji makinë brënda unazës së madhe, ku të punoin vetme urbanë e trena elektrikë ku do kemi shumë pakë të sëmurë, apo nuk e dini ju shqiptarët që makina është vetëm mjet pune asgjë tjetër, ndoshta mund të lëvizin vetëm makinat e shërbimeve dhe eskorta e shtetit, shëndeti kryesori ku mjekohet në spital sëmundja po parandalimi me se bëhet me mëndje jo me para, parat i investon në atdhe atje ku duhen me plan dhe pasurohesh e njëjta gjë është.

Gjergj Kastrioti says:

Kopjoni bythshpuarin , kopjoni hajdutin ,

Write a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: